Kevés vagy rövid a hajad? Lehetsz Hosszú, Dús hajú menyasszony!

eskuvoi haj csattos póthajból

Neked is problémát okoz a megfelelő esküvői frizura kiválasztása? Kevés hajad van, vagy esetleg túl rövid ahhoz, hogy azt a frizurát meg tudd csináltatni amit megálmodtál?

Van megoldás!

Mivel nekem is problémát jelent, hogy kevés hajam van, ráadásul vékonyszálú is, próbáltam olyan megoldást találni, amivel a megálmodott frizurával jelenthetek meg az esküvőnkön 🙂 szóval elhihetitek, tapasztalatból beszélek.

Megnéztem sokféle hajhosszabbítási lehetőséget, és számos webáruházat. Végül eljutottam a csattos póthajig.

A csattos póthaj, ha jó minőségűt veszel, tökéletesen illeszkedik a hajadhoz és akkor viseled, amikor csak akarod. Ráadásul gyönyörűen formázható. Pár perc alatt gyönyörű, dús és hosszú hajkoronát viselhetsz! Csak felcsatolod és KÉSZ! 

csattos póthaj - dús hosszú esküvői haj

Az azért fontos, hogy ha csattos pórhajat választasz, mindenképp próbáljátok ki a fodrászoddal, hogy valóban úgy viselkedik-e, formázódik, ahogy a te hajad. A nagy napon a fodrászodnak már magabiztosan tudnia kell, hogyan kell kezelni a póthajat a te hajaddal. Természetesen a hajaddal mindenképp érdemes összeszínezni!

csattos póthaj menyasszonyi frizura

Szóval a sok kutatás után a http://csatospothaj.hu/ mellett döntöttem. Ők győztek meg leginkább. Hihetetlenül segítőkészek, hiszen foglalmam sem volt milyen hajat is kellene választanom a vékonyszálú hajam miatt.

Végül megkaptam a várva várt csattos póthajat! Mondanom sem kell, hogy mennyire izgultam, vajon a minősége tényleg jó lesz-e.

Kibontottam és lám, ott volt a haj, amit már az én hajszínemhez igazítottak, és el se hittem, de tökéletesen passzolt a kis vékonyszálú hajamhoz!
Máshol nem segítettek telefonon sem, és így ha nem kapok információt a csatospothaj.hu munkatársaitól, akkor tuti a vastagabb hajszálú póthajat veszem meg, ami teljesen elütött volna a hajamtól.

Na de a lényeg, hogy ha te is hasonló cipőben jársz, mindenképp érdemes elgondolkodnod a csattos póthaj lehetőségén 🙂
Az esküvődön legyen olyan csodás menyasszonyi frizurád, amilyet elképzeltél! Megérdemled! 

 

Hogyan csatold fel saját magadnak a póthajat?

És hogy lássátok mennyire egyszerűen lehet később is használni a csattos póthajat, itt egy részletes ábra a lépésekről, hogy megkönnyítsük a dolgodat!

csattos pothaj eskuvore

 

Remélem tudtam segíteni, és Te is a megálmodott hajkölteményben jelensz meg a nagy napodon!  🙂