Szemüveges menyasszony leszel?

Szemüveges vagy? Félsz milyen lesz az összkép? Maradjon a szemüveg vagy próbáld meg a kontaktlencsét?

Bárhogy is döntesz, gyönyörű leszel! 🙂 Az esküvő fontos, és az is hogy jól érezd magad, így ha bizonytalan vagy a szemüvegedet illetően, akkor mindenképp menj el egy optikába és nézz szét, próbáld fel a kereteket, melyik áll a legjobban.

Új szemüvegkeret esküvőre

Az esküvőre minden menyasszony új cipőt és egyéb kiegészítőket vásárol, ami teljesen természetes, hiszen tökéletes szeretnél lenni a nagy napon… 🙂 ha szemüveges vagy, a keretről se feledkezz el.

Ha biztosra akarsz menni, akkor válassz olyan Optikát, ahol valóban számtalan szemüvegkeretet tudsz felpróbálni. Budapesten a Teréz körúton van a legjobb Optika, amit valaha láttunk… Elképesztő a választék, nagyon jó szakemberek állnak rednelkezésedre, és ha hezitálsz a szemüveg és a kontaktlencse között, akkor még ebben is tudnak segíteni. Kontaktlencse vizsgálat, illesztés és látásvizsgálat is van, így dönts bárhogy, jó kezekben vagy!

Ja és azt még nem is említettük, hogy az ország legjobb árait találod! Erre 120%-os ár garanciát is vállalnak, ami ritka 😉
Besétálhatsz bármilyen más optikába is, de ha biztosra akarsz menni és a fővárosban jársz, akkor ezt ne hagyd ki!

Esküvői smink szemüvegben

A legtöbb szemüveges menyasszony abban a tévhitben él, hogy neki több sminkre van szüksége. Ez nem feltétlenül igaz! A lényeg, hogy a szemeidet ki kell emelned. A tekintetednek anélkül kell csillogónak lennie, hogy feltűnő legyen a sminked – például használj világosabb árnyalatokat a szem környékén, mint az arc többi részén. Válassz olyan színű sminket, ami harmonizál a kiegészítőid vagy a ruhád színével.

Ne feledd, más sminket igényel, aki rövidlátó, és más menyasszonyi sminket, aki távollátó szemüveget visel.

És most lássunk néhány szemüveges menyasszonyt 🙂

szemüveges menyasszony szemüveges menyasszony szemüveges menyasszony szemüveges menyasszony 3 szemüveges menyasszony 4 szemüveges menyasszony5 szemüveges menyasszony 10 szemüveges menyasszony 8 szemüveges menyasszony7 szemüveges menyasszony 6 szemüveges menyasszony 12 szemüveges menyasszony szemüveges menyasszony szemüveges menyasszony