Különleges esküvői hajdíszek

Az esküvői hajdíszek elmaradhatatlan kellékei a nagy napnak. Valaki virágot választ, valaki köves vagy fémes díszeket, esetleg gyöngyöset. A választék igen széles. Mi most a kedvenceink egy kis részét mutatjuk be.

eskuvoi hajdiszek

Az esküvői hajdíszek széles választékának és lehetőségeinek egy kis részét mutatjuk most be. A köves és gyöngyös hajdíszek közül mutatunk néhány darabot, amit a legtöbb esküvői ruhaszalonban is megtalálhatsz.

gyöngyös és köves esküvői hajdísz

E a fenti megoldás rendkívül praktikus bármilyen hajba, hiszen ez a dísz nagyon jól formázható! Számos hazai üzletben kapható.

gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz köves esküvői hajdísz gyöngyös és köves esküvői hajdísz

Neked melyik a kedvenced? Az esküvői hajdíszek nem csak a laza szétengedett hajban mutatnak jól, csodás kiegészítői a konytos megoldásoknak is! Ezzel nem tudsz melléfogni! 😉

Nézegess még képeket itt.