Kreatív fotózás tervezése – Merj egy nagyot álmodni!

kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Vivien & Csabi-_DSC1244-Edit

Milyen esküvői fotót raknál ki legszívesebben a nappali falára?

Mivel a legtöbben általában készítenek vászonképet, vagy egy nagyobb nyomtatást valamelyik esküvői képből, ezért érdemes átgondolni, hogy milyen képeket is szeretnénk igazán magunkról. A nagy méretű képek egy monumentálisabb, látványosabb helyszínnel mindig sokkal gazdagabb élményt adnak, melyet szívesen pillant meg bárki, aki belép az otthonunkba.

Ha a tevezéshez visszaugrunk és már ott a végeredményben gondolkodunk, könnyebben belátható, hogy a különlegesebb helyszínek mindig hozzáadnak élményben is a kreatív esküvői képekhez, különösen akkor, ha Ti is szerettek utazni. Az ilyen utazós, kreatív fotózások a különleges – akár korábban élőben sosem látott helyszínek – miatt is sokkal inspirálóbbak!

Gondolj csak bele, milyen lenne egy kreatív képsorozat egy tengerparton, valamelyik európai nagyvárosban (vagy még messzebb!) vagy akár a hegycsúcsok között!

Egy biztos, életreszóló élménnyel és képsorozattal gazdagodhattok, ha mertek nagyot álmodni.

kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Dóri & András-_DSC0081-2 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Dóri & András-_DSC9554 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Dóri & András-_DSC9790 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Dóri & András-_DSC9812-Edit kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Dóri & Andris-_DSC0541 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Federica & Attila-_DSC2975 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Timi & Geri-_DSC2128-Edit kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Timi & Geri-_DSC2355 kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Timi & Geri-_DSC2428-Edit kreatív-esküvői-fotó-wedding-photography-pányoki-bence-Vivien & Csabi-_DSC1244-Edit

Cikk és fotók: Pányoki Bence, esküvői fotós
Weboldalhttps://bridesandgrooms.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/bridesandgroomsphotography/

Még több esküvői fotóért kattints!