.
   

Üdvözlünk!

Ha megálmodtad, hogy életed legfontosabb napján milyen hajat szeretnél viselni, mi megvalósítjuk neked.

Ha nincs konkrét ötleted, közösen megtaláljuk az egyéniségedhez legjobban illõt.

Ha rövid a hajad, vagy kevés, pótolhatjuk saját hajszíneddel megegyezõ, eredeti haj felhasználásával készült póthajjal, mintha a sajátod lenne.

Garantáljuk, hogy az általad viselt frizura kibírja majd a megpróbáltatásokat, nem fog gondot okozni a viselése, nem kell amiatt aggódnod, hogy nem bírja ki az éjszakát, tánc közben elmozdul esetleg szétbomlik.

Kérésedre házhoz megyünk, biztosítjuk a frizura elkészítéséhez szükséges kellékeket, hajdíszeket. Igény esetén meg tudunk jelenni a lakodalom bármely idõszakában, ha változtatni szeretnél a hajviseleten (pl. az éjfél utáni ruhához).

 

Szolgáltatások

- Esküvői frizurák készítése.
- Szülők, rokonok frizurájának elkészítése.
- Alkalmi frizurák készítése szalagavatókra, bankettekre, egyéb exkluzív rendezvényekre.
- 2007-től az ország egész területén.

 

Szalagavatóm lesz!


GYIK - avagy gyakran ismételt kérdések
 

Mi a menetrend?
Miután a weboldalunk elnyerte tetszésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot. Telefonons időpontegyeztetés után találkozunk és elkészítem a próbafrizurát. Itt kiderül, hogy sikerül-e megvalósítanom az elképzelésedet és szimpaukus vagyok-e számodra. Ha igen, következőleg a nagy napon találkozunk, ahol elkészítem a frizurát.


Miért kell mielőbb telefonálnom?
Sokan egy évvel korábban elkezdik szervezni az esküvőjüket és előjegyeztetik magukat, ezért érdemes mielőbb telefonálni, hogy tudjuk-e vállalni aznapra a felkérést.

Kell-e aggódnom a póthaj miatt, gondot okoz a viselése?

Egyáltalán nem.

És mennyibe kerül ez nekem?
A szolgáltatás díját az első telefonos megbeszélésünk végén tudom hozzávetőlegesen megmondani, és a próba végén pontosan.

Amennyiben egyéb kérdésed van, hívd az alábbi számot:
06-70-630-7222

Köszönjük látogatásodat az esküvői frizura oldalon!